6 deviceuri sub 2000 lei

6 deviceuri sub 2000 lei

Salut din nou,

Pentru că se apropie mult așteptatul eveniment al anului în materie de cumpărături, v-am pregătit și eu câteva sugestii de produse pe care să le urmăriți.

Le vom împărți pe categorii, și anume:

LAPTOP

Cum spuneam și într-un articol precedent înainte de toate trebuie să-ți răspunzi la întrebarea: Ce vreau să fac cu un laptop ?

  1. Lenovo IdeaPad 100-14

   Chiar dacă în articole nu obișnuiesc să vorbesc despre preț, nu pot să nu remarc prețul de 899.99 lei la care nu se mai adaugă nimic, acesta fiind prețul final.

   Și acesta ar fi cel mai mare atuu. La capitolul performanțe nu excelează (nici nu ar avea cum), însă pentru browsing și office ușor se va descurca cu brio, ba mai mult este și un laptop portabil având 14” diagonală și doar 1.9 kg.

   Specificații complete aici

  2. Dell Inspiron 3000

   Aici nu voi mai pomeni prețul, însă trebuie să știi că este ușor mai mare. Din nou, nici acesta nu excelează la capitolul performanțe, însă datorită displayului de 15.6” îți conferă o vizibilitate mai buna, deci este mai potrivit pentru activitățile office.

   Specificații complete aici

  3. Dell Inspiron 5558

   Vă prezint și un model care mi-a surâs la o primă vedere. Este vorba tot de un Dell, însă de data aceasta unul dotat cu un procesor din gama i. Are o placă dedicată ce îl face să suporte și câteva jocuri, nu foarte pretențioase însă. Bateria are 4 celule Li Ion, ceea ce îi conferă o autonomie de 4-5 ore.

Specificații complete aici

TABLETE

 1. Samsung Galaxy Tab E T560

  Am avut-o o perioadă pe mână și pot spune că e o tabletă foarte bună. Este o tabletă destul de scumpă, însă procesorul Quad Core permite să nu aibă delay-uri în rulare. Are 8 GB spațiu intern, însă suportă până la 128 GB adăugați. Despre portabilitate nu cred că mai încape vorba, având 9.6″ și 490 de grame.

  Specificații complete aici

 2. Wink Contact

  Într-adevăr, numele nu-mi spune nimic, însă uitându-mă la specificații mă face să-mi placă. Se pare că băieții de la Wink au reușit să scoată un produs destul de bun la preț mic. Tableta vine cu un procesor Quad Core. 8 GB spațiu intern, extensibil până la 32 GB, însă piesa de rezistență o conferă conectivitatea 3G. Mie îmi pare interesantă și i-aș da o șansă, mai ales pentru prețul sub cel al pieței.

  Specificații complete aici

 3. Acer Iconia B1-770

  Aceeași ecuație: Procesor Quad Core, 1GB Ram, 32GB memorie suportată, însă memoria internă de data aceasta este de 16 GB. Conectivitatea 3G lipsește, însă suplinește displayul IPS.

  Specificații complete aici

În curând voi pregăti un articol și despre telefoane deștepte. Doar vine Black Friday, nu ? 🙂

Și dacă ai ajuns până aici, îți mulțumesc și trebuie să îți spun că ordinea este aleatoare și este strict o alegere personală. Dacă expertiza ta îți spune că am greșit, povestește-mi în comentarii, sunt sigur că cineva va găsi de folos dezbaterile noastre.

Și mai am un pont. Urmărește produsele zilele acestea, fac pariu că prețurile se vor reduce.

Zi frumoasa !

 

Hei ! Era să uit. Îți las câteva sugestii pentru alte produse, poate găsești ceva de folos printre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.