a venit iarna

A inceput iarna. Hai sa ne echipam !

Un lucru e cert, A inceput iarna !

Si chiar dacă am zis că în 2016 nu mai fac liste de produse pentru că listele de produse nu sunt bune, acum chiar nu mă pot abține.

Ideea articolului a început de la un produs, însă după ce am văzut câtă ofertă există, nu m-am putut abține să nu o expun.

Dragilor, am avut parte de primele zile cu ninsoare destul de abundentă, iar mașina mea în diminețile ce au trecut era plină de zăpadă și evident că nu eram echipat corespunzător.

Voi avea nevoie de o racleta, dar ia-o de unde nu-i ! La eMAG e 1.93 lei. Însă am apelat cu încredere la card.

a inceput iarna

Când cardul din dotare și-a intrat în rol, mi-am dat seama că îmi vor îngheța mâinile cumplit. Și ce să vezi ? Cineva s-a gândit la asta și a inventat curățătorul de gheață cu mânușă. Cât de tare poate să fie asta ? Ți-ai uitat mânușile în casă ? Nicio problemă, o ai pe cea specială în mașină.

a inceput iarna

Și dacă vrei o multifuncțională în ale curățatului de geamuri, îți recomand curățătorul cu lamelă și perie.

Așa că dacă și pe voi v-a prins prima ninsoare nepregătiți (ca pe autorități) faceți astfel încât cea de-a 2-a să vă prindă înarmați.

a inceput iarna

NU UITA ! Majoritatea articolelor conțin link afiliat, ceea ce reprezintă că dacă faci o achiziție plecată din site-ul meu eu voi avea un câștig. Și pentru că sunt convins că o achiziție plecată din site va fi una excelentă am lansat o campanie de protecție pentru tine, astfel să fii convins că recomandările sunt cele mai bune. Garanția Design Sens – detalii aici

Și un pic de publicitate…


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.