Acer Aspire 7 A715-71G

Review laptop Acer Aspire 7 A715-71G

Review laptop Acer Aspire 7 A715-71G

Acer produce niste laptopuri calitative pe care multe persoane le folosesc. Acer Aspire 7 A715-71G isi pastreaza un design destul de unic, oferind un aspect elegant si un hardware puternic. Modelul are niste valente de business, fiind indicat pentru acest mediu. Cu toate acestea, un astfel de laptop ar putea fi alegerea potrivita si pentru persoanele care sunt in cautarea unor laptopuri de calitate.


Laptopul are un corp construit din plastic si aluminiu. Tastatura are inclusa si un numpad, lucru foarte util mai ales in situatiile in care iti doresti sa faci niste calcule rapide. Veti constata ca aceasta tastatura se va apasa foarte usor. Ea nu este galagioasa, fiind si confortabila in acelasi timp. Trackpad-ul este si el destul de mare, integrand in acelasi timp si un senzor de amprenta.

Veti constata ca acest laptop poate fi folosit cu usurinta, atat sub forma de laptop pentru business, cat si ca unul pentru gaming. Veti mai vedea ca acest laptop are niste difuzoare stereo de calitate, pe care le veti aprecia.

Ecranul este o alta componenta importanta a acestui laptop. Acesta are o rezolutie Full HD si o luminozitate potrivita, ideal putea a vedea fara probleme textul de mici dimensiuni. Placa video este una tip GTX 1050 , ce vine cu 2 sau 4gb ram. Procesorul este unul din a 7-a generatie, un i7, ce va face fata cu brio oricarei solicitari, fie ca e vorba de procesare, fie ca e vorba de gaming. Spatiul de stocare difera in functie de configuratie: 256gb sau 512gb , in ambele configurari venind cu hard disk de tip SSD pentru o performanta sporita. Memoria Ram cu care vine de 8gb este suficienta pentru configuratia cu care vine, dar poate fi marita pana la 32gb.

Acest laptop are niste finisaje de calitate. Daca va intereseaza un laptop foarte bun cu niste atentii la detalii sporite, atunci acesta este alegerea cea mai buna pentru voi. Laptop-ul vine si cu un hardware puternic ce va face fata cu brio oricarui task. Acest laptop va va oferi o experienta foarte buna pentru ca isi va face treaba excelent. Chiar daca nu se doreste a fi clasificat drept un laptop de gaming, veti constata ca acesta va fi excelent pentru voi. Avand numeroase caracteristici utile, acest laptop este indicat mai mult pentru munca la birou.

 

Laptopul poate fi gasit in oferta celor de la PcGarageAcer Aspire 7 A715- 71G

 

Alege Formula SWIFT!

Dacă eşti încă în dubii şi încă îţi mai pui întrebarea cum să aleg laptopul potrivit, mai am o soluţie pentru tine!
Descarcă chiar acum Formula SWIFT, este un ghid uşor de parcurs şi foarte detaliat, care îţi evidenţiază elementele distinctive pe care să le urmezi astfel încât să faci cea mai bună achiziţie.
Pe lângă ghid, primeşti şi alte câteva sfaturi şi tutoriale despre laptop-uri, care cu siguranţă îţi vor fi de folos după ce faci achiziţia.
Şi toată acestea sunt în continuare acoperite de Garanţia Design Sens.
Nu uita! Ghid + Tutoriale + Garanţie = Achiziţie fără griji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.