Acer Aspire E5-571G-5107

Acer Aspire E5-571G-5107 – Un laptop ce-mi place

Câteodată îmi face plăcere să mă joc cu filtrele magazinelor online și să văd ce mi-ar plăcea să comand dacă aș vrea să comand.

Și dacă tot suntem în luna decembrie și vrem să testăm câteva prețuri pentru luna ianuarie, la final de articol vom adauga și prețurile actuale.

Ce văd prima dată când se afișează laptopul ?

Pe lângă faptul că este un laptop negru, lucios și banal, văd un procesor potent, de generație nouă, care consumă extrem de puțină energie, fapt ce contribuie la autonomia laptopului, mai văd faptul că rulează la 2.2 GHz și prin overclock se ajunge la 2.7 GHz (asta înseamnă că prin câteva artificii se ajunge la performanțe mărite). Până acum cel puțin interesant…

Ce văd la o a 2-a privire ?

Același laptop negru, lucios și banal ! Însă mai are o particularitate ce începe să-l recomande pe domnul Acer ca fiind un laptop ce tinde spre gaming și anume placa video dedicată. (GeForce 840M).

Untitledreviews

Dar la a 3-a privire ?

Consider că privirea a 3-a m-a convins că poate vei vrea și tu să arunci o privire. De aici și articolul meu.

Tot la a 3-a privire am zis să trag și o concluzie.


PRO


  • procesor i5, ultimă generație cu consum mic de energie
  • placă video dedicata
  • autonomie de până la 7 ore
  • posibilitate de mărire a perfomanțelor
  • 2 sloturi RAM
  • placă de rețea pentru conexiune 1000 Mbps

CONTRA


  • Nicio modificare hardware nu se poate face fără service

 


CONCLUZIE


În concluzie, ajungem de unde am plecat. Îmi place laptopul asta și dacă aș avea de gând să achiziționez un nou laptop ar fi unul dintre participanții la achiziție.

Cum spuneam voi face o listă mai jos cu câteva prețuri, astfel încât să comparăm peste câteva zile prețurile.

NU UITA ! Chiar dacă laptopul ți se pare o alegere bună, mai așteaptă puțin. Pontul meu e că prețurile vor fi în scădere în perioada ce urmează.

NU UITA x 2 ! E evident că pe lângă faptul că mi se pare un laptop bun, am și un câștig dacă alegi să cumperi produsul prin Design Sens de la eMAG. Fapt pentru care am lansat o garanție care sper să îți arate faptul că îmi doresc mult mai mult ca tu să fi mulțumit decât ca eu să câștig de pe urma ta. Detalii aici.

Ca o altă recomandare. Ocupă slotul rămas liber cu memorie RAM 8GB. Se va simți diferența cu siguranță. Din păcate, unul dintre inconvenientele acestui laptop este faptul că adăugarea memoriei trebuie făcută în service, altfel se pierde garanția.


Din seria, poate o să-ți placă:


Garanția se menține. Returnezi produsul primești câștigul înapoi. Detalii aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.