laptop potrivit de gaming

Sfaturi pentru alegerea unui laptop de gaming

Află câteva detalii care te vor ajuta să alegi un laptop potrivit de gaming

Cauţi un laptop potrivit de gaming ? Nu ştii de ce specificaţii să ţii cont când îţi alegi unu ? Ţine cont de următoarele detalii şi îţi poţi alege un laptop tocmai bun pentru gaming.


Multe persoane au început să renunţe la PC pentru un laptop de gaming bun. Un astfel de device îţi va permite să te poţi juca oriunde şi nu vei mai fi legat doar de un anumit loc. Pentru gameri, instalarea unui PC nou ar fi o corvoadă. Este o decizie mult mai bună şi mai simplă să apelezi la un laptop de calitate. În ziua de azi vei găsi nişte laptopuri de gaming destul de performante. Vei constata că acestea îţi vor oferi tot ce ai nevoie pentru o sesiune de gaming de calitate.

Placa video este foarte importantă atunci când vorbim despre astfel de laptopuri. Jocurile consumă multe resurse, iar placă video ar trebui să fie pe măsură. O placă foarte bună este GTX 1080. Această placă va fi perfectă pentru voi şi vă veţi putea bucura de cele mai noi jocuri.

Un alt lucru important este procesorul. Acesta ar trebui să fie cât mai puternic. El va determina performanta celorlalte aplicaţii de pe laptop. Ar fi o idee foarte bună să optaţi pentru un laptop cu un procesor de calitate.

Memoria RAM ar trebui să fie de minim 8 GB. Puteţi opta chiar şi pentru 16 GB de RAM, dar diferenţa nu va fi una masivă. Spaţiul de stocare reprezintă un alt aspect important de care să ţineţi cont. HDD-urile de 500 de GB ar fi ideale pentru voi. Pentru un plus de viteza, recomand chiar un SSD, desi cele de capacitate mare sunt cam costisitoare.

Cu cât va fi mai mică diagonală ecranului, cu atât laptopul va fi transportat mai uşor. Laptopurile cu o diagonală de 13-14 inchi au o portabilitate mult mai mare decât laptopurile obişnuite. Laptopurile cu o portabilitate medie sunt cele cu o diagonală de 15 inchi.

Tastatura este şi ea importantă. Prin intermediul acestei tastaturi, veţi putea transmite instrucţiunile către joc. O tastatură bună ar trebui să aibă şi funcţii anti-ghosting.

Mai jos iti pot recomanda cateva modele, printre cele mai vandute de eMag.

ASUS ROG GL553VD-FY009 MSI GL62M 7RD | Lenovo IdeaPad Y910-17ISK

 

Dacă eşti încă în dubii şi încă îţi mai pui întrebarea cum să aleg laptopul potrivit, mai am o soluţie pentru tine!
Descarcă chiar acum Formula SWIFT, este un ghid uşor de parcurs şi foarte detaliat, care îţi evidenţiază elementele distinctive pe care să le urmezi astfel încât să faci cea mai bună achiziţie.
Pe lângă ghid, primeşti şi alte câteva sfaturi şi tutoriale despre laptop-uri, care cu siguranţă îţi vor fi de folos după ce faci achiziţia.
Şi toată acestea sunt în continuare acoperite de Garanţia Design Sens.
Nu uita! Ghid + Tutoriale + Garanţie = Achiziţie fără griji.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.