Bitdefender Family Pack 2015 – Giveaway

Trebuie să o spun de la început că eu nu sunt adeptul antivirusurilor, mai ales a celor care costă zeci, poate chiar sute de dolari. Probabil este o părere preconcepută, însă experiențele m-au făcut să cred că e mai bine fără antivirus, decât cu. Firewall-ul Windows-ului mi se pare suficient.

Însă de curând, am primit cadou o licență Bitdefender Family Pack și am zis hai că îi voi da o șansă, mai ales că este gratuit.

Concluzia ? Am vazut niște ferestre foarte fancy, cu umbre și diverse overlay-uri, am văzut o grămadă de features cărora nu le văd rostul, spre exemplu: System Optimizer, Start Up Optimizer, Bitdefender Wallet, un manager de parole care principala funcție pe care am văzut-o a fost să-mi ceară la fiecare startup să introduc din nou un master password și multe, foarte multe notificări.

Ceea ce m-a dezamăgit și mai tare a fost faptul că în perioada cât l-am ținut instalat (2 zile) m-am pricopsit și cu un adware despre care nu avea niciun cuvânt de spus antivirusul.

Nu pun în cârca antivirusului că sistemul a fost infectat, doar faptul că la scanare totul părea în regulă, din punctul lui de vedere.

Acum, pentru faptul că îmi doresc să scap cât de repede posibil de el și pentru faptul că am o cheie valabilă pe o perioadă de 1 an pentru un număr nelimitat de dispozitive (cel puțin așa spun ei), vă pun la dispoziție cheie despre care vorbeam.

Intrați la adresa: www.bitdefender.com/redeemcode și introdu codul:

392NFXRRT3

Poți încerca să descarci trial-ul de AICI  și să-l activezi cu codul:

Y2L4MSH

bitdefender family pack

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.