ces 2016 acer

CES 2016 Acer lanseaza monitorul ultra-wide și ultra-subțire

CES 2016 ACER

Și când spun ultra, ultra să fie !

ces 2016 acer

Ceea ce este și mai interesant este că vine dotat cu port USB-C. Cei de la Acer se laudă cu faptul că este primul monitor dotat cu un astfel de port.

Seria H7 vine cu două dimensiuni: 25 inch, respectiv 27 inch, ambele cu display IPS și rezoluție 2560 x 1440.

Pe lângă renumitul port USB-C, care pe lângă faptul că ‘transmite imaginea’ încarcă și laptopul prin aceeași conexiune, monitorul are și intrare HDMI.

ces 2016 acerAcer se pare că dă lovitura la capitolul inovație anul acesta. Avem un monitor cu USB-C port și creează și cel mai subțire monitor produs vreodată, măsurând undeva la aproximativ 7 mm.

Costul la care se ridică va fi undeva în jurul valorii de 139 EUR. Sunt curios care va fi prețul practicat în România și când va fi practicat.

Pe lângă asta, cei de la Acer mai prezintă și un monitor curbat cu un ecran 21:9, 34 inch care are o rezoluție de 3440×1440.

Tot aici va fi prezentă și tehnologia AMD FreeSync care va lucra împreună cu placa video pentru a îndepărta ‘ruperile de cadru’ din jocuri.

Costul la care se va ridica va fi de aproximativ 1099 EUR. Destul de scump la o primă vedere, însă cum industria jocurilor e în creștere este destul de posibil să fie un best seller.

Câteva poze cu produsul găsești mai jos:

ces 2016 acerces 2016 acer
ces 2016 acer

Sursă foto & info: www.theverge.com

NU UITA ! Majoritatea articolelor conțin link afiliat, ceea ce reprezintă că dacă faci o achiziție plecată din site-ul meu eu voi avea un câștig. Și pentru că sunt convins că o achiziție plecată din site va fi una excelentă am lansat o campanie de protecție pentru tine, astfel să fii convins că recomandările sunt cele mai bune. Garanția Design Sens – detalii aici

 


Și un pic de publicitate…


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.