ces2016 samsung

CES 2016 Samsung T3 – un SSD extern de 2TB

Probabil că sunt arhicunoscute SSD-urile și le vânăm la orice scădere de preț, promoție sau ne rugăm să se reducă cât mai repede costul de producție astfel încât să fie accesibile ca preț.

Însă și SSD și extern și cu capacitate de 2TB este WOW. La CES 2016 Samsung a prezentat noul drive extern, are 51 de grame și atinge o rată de transfer a datelor de 460 MBps atât scriere, cât și citire.

Tot în cadrul CES 2016 Samsung asigură că dacă dispozitivul cade de la o înălțime de 1.8 m nu va avea niciun fel de problemă.

Ceea ce este și mai drăguț este că vine dotat cu un port USB-C, cel despre care vă vorbeam și în articolul cu monitorul, pe lângă asta în cutia produsul vei găsi și un adaptor pentru USB 3.0

Samsung T3 va fi disponibil din luna martie a acestui an, fără să știm încă un preț, însă va avea 3 ani garanție.

ces 2016 samsung

Sursă foto & info: Playtech.ro

NU UITA ! Majoritatea articolelor conțin link afiliat, ceea ce reprezintă că dacă faci o achiziție plecată din site-ul meu eu voi avea un câștig. Și pentru că sunt convins că o achiziție plecată din site va fi una excelentă am lansat o campanie de protecție pentru tine, astfel să fii convins că recomandările sunt cele mai bune. Garanția Design Sens – detalii aici

Și un pic de publicitate…


 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.