design sens

Design Sens – Cuvânt de început

Sunt de părere că orice nimic, însoțit de o coloană sonoră bună mărește impactul și însemnătatea nimicului semnificativ.

Așa că dacă ai hotărât să citești articolul, îți recomand să dai play la video. Nu vei regreta, măcar din prisma a ceea ce ai ascultat.

Design Sens a apărut încă din 2010, de atunci până acum a luat diferite forme, direcții, nișe, scopuri…

Au fost încercări, încercări pe care la vremea respectivă le consideram eșuate.

Design Sens a pornit ca un business online, care avea ca principală nișă crearea de blog și tutoriale pentru platforma WordPress, însă aprofundându-mă în detalii care nu își aveau rostul am renuțat. Voiam ca totul să fie perfect, utilizatorul să ajungă pe site, să stea un timp scurt și să plece cu informație înzecită.

Totul a eșuat, urmând o perioadă în care bunul prieten, Design Sens, a luat doar forme de test, nimic concret, totul mergea în neant fără o țintă sigură, până într-o zi când…

Într-o zi când am lăsat-o baltă…de tot ! Delăsător ? Da !

Acum după mai bine de 5 ani, Design Sens a revenit.

Acum știu sigur că încercările pe care le consideram eșuate, nu au fost deloc eșuate ci doar au clădit un trecut, un bloc de rezistență, o fundație sau orice element de pornire.

Acum este un simplu site de prezentare, însă doresc tot de acum să nu mai fie doar ceva simplu ci mai mult de atât. Îmi doresc să creez o resursă unde tu intri, găsești informație și pleci doar cu un gram, astfel încât să te întorci și pentru celelalte kilograme rămase.

Dacă până acum am pornit cu o nișă stabilită, acum tot ceea ce doresc de la Design Sens este să fie o sursă de informație din orice domeniu pe care la un moment dat îl consider important, care în momentul respectiv poate aduce valoare, valoare care poate fi transmisă mai departe.

Îmi doresc ca Design Sens să fie locul ăla unde găsești o informație bună, dar pe care tu o poți îmbunătăți. Dacă în trecut credeam în lucrul perfect, acum știu că nu există. Ceea ce știu acum este că tot timpul un lucru făcut în echipă va aduce mai multă valoare decât unul făcut individual.

Îmi doresc ca Design Sens să fie acea componentă imperfectă, care tinde spre perfecțiune împreună cu voi.

Încheind înșiruirea de obiective într-o notă narativă, nu-mi rămâne decât să spun că abia aștept să citesc acest prim post peste un timp, alături de voi.

Ne auzim curând !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.