Google PixelBook

Google PixelBook

Google va lansa PixelBook

Google are in vedere extinderea gamei sale de produse, lansand in aceasta perioada Google PixelBook , un laptop de o foarte buna calitate. Acest nou model de Chromebook este gandit pentru a concura cu gama premium de produse Microsoft Surface.

Acest laptop a fost conceput pentru a fi ultraportabil. El este bazat pe Chrome OS, luand forma unui laptop ce poate fi purtat foarte usor. Ideea principala a acestui laptop este ca el va fi destinat in special persoanelor mobile, ce isi doresc sa nu care cu ele un laptop de mari dimensiuni. Acest nou laptop va putea fi folosit si in modul tableta. Ecranul va putea fi pliat pe spate, astfel incat acest laptop va intra foarte rapid in modul tableta.

Din ce se cunaoste pana acum, acest laptop va avea un pret de pornire de 1200 de dolari pentru varianta de 28 GB spatiu de stocare. Pe langa laptop, cel care va achizitiona acest device va mai primi si un Stylus personalizat. Acest stylus va fi disponibil si ca accesoriu optional pentru suma de 100 de dolari. Pentru cumparatorii care isi doresc un spatiu de stocare mai mare, acest laptop va costa 1400 de dolari. Optand pentru laptopul mai scump, va veti putea bucura de o capacitate de stocare de 256 GB. PixelBook mai este disponibil si la un pret de 1750 de dolari. Pentru acest pret, va veti putea bucura de un laptop cu o capacitate de stocare ce poate ajunge la 512 GB.

Acest laptop este primul din gama Pixel, dupa ce modelul vechi Chromebook Pixel 2 a fost scos din productie la jumatatea anului trecut.

In momentul de fata acest laptop abia a aparut pe piata, urmand ca pe viitor sa aflam mai multe detalii despre el. Pixelbook este un laptop interesant care cu sigruanta va prinde la public.

 

 

Alege Formula SWIFT!

Dacă eşti în căutarea laptopul potrivit, am o soluţie pentru tine!
Descarcă chiar acum Formula SWIFT, este un ghid uşor de parcurs şi foarte detaliat, care îţi evidenţiază elementele distinctive pe care să le urmezi astfel încât să faci cea mai bună achiziţie.
Pe lângă ghid, primeşti şi alte câteva sfaturi şi tutoriale despre laptop-uri, care cu siguranţă îţi vor fi de folos după ce faci achiziţia.
Şi toată acestea sunt în continuare acoperite de Garanţia Design Sens.
Nu uita! Ghid + Tutoriale + Garanţie = Achiziţie fără griji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.