idei cadouri secret santa

Secret Santa – Idei de cadouri pentru corporatiști

Pentru că se apropie sărbătorile și febra cadourilor m-am gândit că ar fi bine venite niste idei de cadouri pentru Secret Santa.

Odată venită luna Decembrie începe fenomenul Secret Santa în companii. Din experiența mea, este o durere  momentul când extragi un coleg și începi să te gândești, dar ce i-aș putea cumpăra ?

Pentru că știu că se impun și limite pentru suma de bani, nu voi înșira o simplă listă cu idei ci le voi și organiza în intervale de sume. Atenție ! Vor fi strict orientative intervalele, prețurile produselor se schimbă de la zi la zi.

Câteva idei pentru Secret Santa


Suma limită – 30 lei


Întotdeauna este bine venită o nouă cană pe biroul colegului și dacă tot e Secret Santa, iar programul impune activitate până în Ajunul Crăciunului, ar fi drăguț ca în decursul acestei luni să servească cafeaua într-o cană ca aceasta. E ieftină, e ambaltă într-o cutie drăguță și mai îți este și livrată gratuit la ușa firmei.

idei cadouri secret santa


Urmează o perioadă plină de petreceri, așa că nu-ți lăsa persoanele apropiate la greu. Fă-le cadou un set de pahare cu mesaje amuzante. De ce să nu dați un shot într-un ton funny ? Prețul actualizat îl găsești aici.

idei cadouri secret santa


Uitându-ma la diverse idei de cadouri, am găsit o cană super ingenioasă. Practic schimbă total modul în care verifici dacă mai există sau nu cafea în cană. Amuzant, nu ? Tocmai am trecut pe scrisoarea către Moș Crăciun încă un articol pe care mi-l doresc. Cana o găsești aici.

idei cadouri secret santa


Dacă cadoul se adresează unei doamne, am o soluție destul de bună pentru tine și anume un parfum de cameră. Aici găsești și aromele din care poți alege.

idei cadouri secret santa


Revenind la categoria căni, mai am un exemplar care mie îmi place foarte mult. Și anume Cana cu cretă. Mi se pare foarte ideea de multitasking, dacă cana o folosesc pentru băut cafea, să o folosesc în același timp și pentru un to do list. Eventual și pentru un reminder ? În același timp !

Cana o găsești cu prețul actualizat, aici.

idei cadouri secret santa


Dacă ai extras pentru Secret Santa un coleg care îți e mai apropiat, atunci am o sugestie pe cât de ciudată, pe atât de amuzantă. Este vorba despre hârtie igienică Sudoku. Așadar momentele de maximă concentrare pot fi de acum folosite pentru antrenarea inteligenței.

Aici găsești prețul actualizat.

idei cadouri secret santa


Ce ai zice de niște cuburi de gheață luminoase? Însă nu niște cuburi obișnuite, sunt cuburi care pe lângă că au leduri, încing mai mult atmosfera decât să o răcească. În plus ai garanția că toată seara, cu siguranță, îți vei găsi paharul din prima…Asta dacă decizi să le păstrezi totuși pentru tine.

Aici prețul actualizat.

idei cadouri secret santa


Suma limită – 50 lei


Colegul tău este un împătimit al gadget-urilor pe cât de ciudate, pe atât de practice ? Atunci încălzitorul pentru cană USB este o alegere bună. Pe lângă faptul că îți menține băutura caldă, este și un USB Hub veritabil. Oferta de preț o găsești aici.

idei cadouri secret santa


Ce ai zice dacă anul acesta de Secret Santa, cadoul tău va fi un stick super special ? Pe lângă faptul ca oferi un stick în formă de Moș Crăciun, să-l mai dăruiești și cu ceva conținut muzical de sărbători sau câteva poze cu tine și persoana respectivă din ultimul team building. Ar fi drăguț, nu ? Aici găsești oferta actualizată de preț

 

 

idei cadouri secret santa

 


Colegului tău îi plac experiențele exotice ? Atunci oferă-i Acadele cu scorpioni acadele cu furnici sau acadele cu viermi. Miaaam ! Sună delicios !

idei cadouri secret santa


Nu cred că mai există persoane care să nu fi auzit de Breaking Bad. Dar dacă colegul tău este un împătimit al seriei, categoric bomboanele Breaking Bad vor fi cea mai potrivită alegere.

idei cadouri secret santa


Suma limită – 100 lei


Nu știu dacă este tocmai un cadou bun pentru Secret Santa, dar cu siguranță este un cadou care poate stârni hohote de râs. Este vorba despre un dispozitiv pentru marirea buzelor. Sună interesant ? În specificații spune că efectul durează până la 3 ore. Mie cel puțin îmi sună interesant. Oferta de preț aici.

idei cadouri secret santa


Intram și în sugestii mai practice și vă arăt suportul elefant pentru ustensilele din bucătărie. Ceea ce e foarte interesant, e că pe lângă că arată foarte bine are și un sistem de scurgere a apei rezultată de pe tacâmuri. Oferta de preț aici.

idei cadouri secret santa


Un alt cadou serios și exclusivist este Apa BLK, prima apă îmbunătățită cu acid fulvic. Sincer pentru un pachet cu 6 sticle cu APĂ, prețul mi se pare piperat, dar din descriere se pare că este destul de nemaipomenită și este un bun remediu pentru după mahmureală. Oferta de preț aici.

idei cadouri secret santa


Ce ai zice dacă de acest Secret Santa ai face doar jumătate de cadou ? la propriu ! Paharul juma este răspunsul.

idei cadouri secret santa


S-ar putea să-ți placă și:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.