Laptop Dell Latitude 3540

Review Laptop DELL Latitude 3540, o alegere bună?

Salutare,

De curând eram în căutarea unui laptop orientat către office și browsing, însă cu componentă multitasking.

Însă nu o să vă scriu despre specificații, le găsim prin toate locurile, în plus vă voi lăsa lista completă la finalul articolului.

Cum spuneam, nu vă voi vorbi despre specificații, ci pur și simplu despre experiența trăită de la prima pornire, până acum.

Îmi pun întrebarea, ce îmi doresc de la un laptop ? Evident, îmi doresc un laptop care să poate fi ușor de transportat și care să îmi permită butonarea fără întreruperi.

Aici intră acest laptop DELL Latitude 3540 în discuție. La o prima vedere, este confecționat dintr-un plastci elegant care pare destul de solid. Deschid clapa, găsesc o tastatură cu butoane ușor catifelate cu suport de culoare negru lucios. Impresionant până acum …

Laptopul a venit cu Ubuntu 12.2 preinstalat, un sistem de operare foarte drăguț, însă slab popularizat printre muritorii de rând, ca și mine de altfel.

Am instalat Windows 7, după update-urile sistemului de operare am primit notificarea cum că sunt eligibil pentru Windows 10, am zis de ce nu ?

Și de aici am început să observ culorile frumoase, fluiditatea multitaskingului, sunete calde.

Însă, cum spuneam și în trecut, nu cred în lucrul perfect așa că identific câteva probleme, în primul rând materialul capacului este un aspirator de amprente.

Un al 2-lea minus pe care il primește este la capitolul touchpad-ului, care pe lângă că este foarte zgomotos este confecționat dintr-un material care îți zgârie buricul degetului.

Acestea fiind spuse, din punctul meu de vedere, Laptopul Dell Latitude 3540 merita, si spun ca merita pentru ca pe lângă faptul că se prezintă foarte bine, este un laptop aspectuos, are culori vii, l-am gasit și la pret promoțional.

 

Unde găsesc produsul ?:

PC Garage – www.pcgarage.ro/laptop dell latitude 3540

* Folosește cuponul 2MJ7R68H și beneficiază de o reducere de 1%. E mai bine decât nimic, nu ? Și da, eu primesc 2% 🙂

 

PRO

  • Aspect plăcut
  • Ușor
  • Culori plăcute
  • Sunet
  • Multitasking
  • Display anti reflexie

CONTRA

  • Materiale propice amprentelor
  • Touchpad zgomotos

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.