Noul Acer Nitro 5 Spin

Noul Acer Nitro 5 Spin

Acer Nitro 5 Spin

Dacă sunteţi în căutarea unui laptop de gaming convertibil, atunci noul Acer Nitro 5 Spin este o opţiune foarte bună pentru voi. Veţi constata că acesta îşi va face treaba excelent şi vă veţi putea bucura de toate funcţiile sale.

Acest laptop va veni echipat cu un procesor Intel 8th gen.
Seria Acer a fost realizată atât pentru pasionaţii de gaming, cât şi pentru persoanele care muncesc la birou. Componentele sale puternice asigura tuturor că vor putea rula cele mai noi jocuri video. Printre avantajele acestui laptop se numără şi funcţia de rabatare. El va putea fi folosit şi sub formă de tableta. Toate componentele laptopului beneficiază de accente de culoare roşie. Laptopul are marginile şlefuite în această culoare, iar iluminarea tastaturii este şi ea de culoare roşie.
În interiorul acestui laptop se găsesc procesoarele de generaţia a 8-a. Acest laptop va avea o capacitate mare de stocare, ce va putea ajunge cu uşurinţă la 512 GB. Pe lângă acest lucru, laptopul va mai oferi şi posibilitatea redării Full HD IPS de 15,6’’. El mai vine echipat şi cu cip grafic GTX 1050 de la NVIDIA. Sistemul audio este unul de tip 2. Acumulatorul promite şi el multe. Laptopul ar trebui să reziste până la 10 ore fără a fi încărcat. Cu toate acestea, dacă are loc o sesiune de gaming, aceste performanţe vor fi mai scăzute.
Preţurile unui astfel de laptop vor porni de la 1000 de dolari americani în Statele Unite. Aceste preţuri vor ajunge la 1200 de euro în Europa.
În momentul de faţă există foarte multe păreri pozitive despre acest laptop. Rămâne de văzut dacă va putea face faţa tuturor cerinţelor utilizatorilor. Acer Nitro 5 Spin este o opţiune foarte bună pentru o persoană care lucrează la birou, dar doreşte să folosească laptopul şi pentru gaming.

 

In oferta celor de la eMag: gasesti si doua modele din seria Spin 5 a celor de la Acer, gama ceva mai cuminte din serie:

Acer Spin 5 SP513-52N-5684 cu procesor Intel® Core™ i5 

Acer Spin 5 SP513-52N-8395 cu procesor Intel® Core™ i7

 

Alege Formula SWIFT!

Dacă eşti încă în dubii şi încă îţi mai pui întrebarea cum să aleg laptopul potrivit, mai am o soluţie pentru tine!
Descarcă chiar acum Formula SWIFT, este un ghid uşor de parcurs şi foarte detaliat, care îţi evidenţiază elementele distinctive pe care să le urmezi astfel încât să faci cea mai bună achiziţie.
Pe lângă ghid, primeşti şi alte câteva sfaturi şi tutoriale despre laptop-uri, care cu siguranţă îţi vor fi de folos după ce faci achiziţia.
Şi toată acestea sunt în continuare acoperite de Garanţia Design Sens.
Nu uita! Ghid + Tutoriale + Garanţie = Achiziţie fără griji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.