Reduceri de dupa Black Friday

Black Friday a trecut ! Însă au apărut noi reduceri.

Din spusele marilor magazine și acest an a fost un cel mai bun an.

Dacă e adevărat sau nu, nu avem de unde să știm. Ceea ce știm însă este că în următoarea perioadă vom mai aveam parte de câteva evenimente care ne pot oferi niște reduceri.

Nu știm momentan care sunt reducerile, însă știm care sunt evenimentele.

Și pentru că îmi plac lucrurile certe despre care pot vorbi, eMAG lansează promoția lichidărilor de stock de după Black Friday.reduceri lichidari stoc

Mai jos o să găsiți o listă cu câteva sugestii, care din punctul meu de vedere sunt avantajoase raport calitate/performanțe/preț.

REDUCERI DE DUPĂ BLACK FRIDAY

Laptop (click pentru listă completă)

  1. Dell Inspiron 3542 (click pentru a vedea prețul) – Este un laptop perfect pentru browsing, office și filme. Și la capitolul portabilitate stă bine cu o autonomie a baterie de cca. 4 ore în regim de lucru. Ca și dezavantaje avem placa video care e integrată și conectivitatea WiFi care suportă doar 100Mbps.
  2. Lenovo IdeaPad G50-80 (click pentru a vedea prețul) – La fel ca și Dell, este o alegere bună pentru browsing, office și filme, însă o alegere mai bună decât Dell-ul, deoarece placa de rețea a acestuia suportă viteze de până la 1000 Mbps.
  3. HP 250 G3 (click pentru a vedea prețul) – Renumitul laptop care de Black Friday a fost epuizat stocul într-un interval de un refresh. Chiar dacă acum este considerabil mai scump decât prețul de 999 lei pe care l-a avut în perioada promoției, în continuare rămâne în topul recomandărilor mele. Este un laptop entry-level perfect, care îți conferă tot ce ai nevoie ca utilizator entry și nu numai.

Telefoane (click pentru listă completă)

  1. Samsung Galaxy S6 (click pentru a vedea prețul) – Nu cred că își mai are locul vreo prezentare. Prețul pe care îl prezint pentru varianta de 128 GB este cel mai mic în momentul de față. Merită să arunci o privire.
  2. iPhone 6, 128 GB (click pentru a vedea prețul) – La fel și aici, nu își are locul o prezentare, însă prețul este unul dintre cele mai mici.

Tablete (click pentru listă completă)

  1. ASUS ZenPad 7.0 (click pentru a vedea prețul) – O tabletă mid-level cu un buget decent. 2 camere față, spate, capacitate maximă acceptată 128 GB, diagonală 7 inch. (vezi cum culoarea influențează prețul cu 200 lei)
  2. Wink Elite 7.85 (click pentru a vedea prețul) – O tabletă entry-level, cu un preț nu chiar entry. Tableta, din specificații, se prezintă bine cu un procesor Quad-Core 1.3 GHz, 1Gb RAM, 16 GB stocare. Însă are un mare dezavantaj la capitolul conectivitate, atât 3G cât și GPS-ul lipsesc.

Cam acestea sunt ofertele care merită o privire. Imediat cum mai identific produse avantajoase vă dau de știre.

Rămai aproape, de Black Friday-ul acesta am achiziționat un nou device. Urmează un review despre experiență și nu despre specificații.

 


Uită-te și la placa asta de bază, poate îți e de folos la următorul build:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.