Top 10 aplicatii utile pentru Android din 2017

Top 10 aplicaţii utile pentru Android din 2017

Top 10 aplicaţii utile pentru Android din 2017 ce nu ar trebui să-ţi lipsească.

Fie că eşti utilizator nou de Android, fie că eşti un veteran al sistemului de operare, îţi prezint Top 10 aplicaţii utile pentru Android din 2017,  ce nu ar trebui să-ţi lipsească de pe telefonul tău mobil. Sunt aplicaţii utile ce-ţi vor face utilizarea telefonului mobil mai uşoară în fiecare zi. Chiar dacă nu le vei folosi zilnic, n-ar trebui să lipsească de pe mobilul tău. Ordinea este una aleatorie.

 

  1. Waze – Waze este aplicația de navigație și trafic cu cea mai mare comunitate din lume. Alătură-te celorlați șoferi din zona ta ce împart în timp real date din trafic și informații de pe drum, salvând timp și bani pe carburant pentru toți, în naveta lor zilnică.
  2. Clean Master Phone Boost – Clean Master este aplicația numărul 1 de optimizare a sistemului de operare android și de eliminare a fișierelor reziduale creată pentru a crește viteza dispozitivului tău
  3. Uber – Cu Uber apeși un buton și un șofer partener ajunge la tine în câteva minute pentru a te duce la destinație. Scapi de stresul căutării locului de parcare și te bucuri de cea mai convenabilă, confortabilă și sigură modalitate de a te deplasa prin oraș.
  4. VLC Media Player – este un player multimedia , gratuit , care redă cele mai multe tipuri de fișiere multimedia, specializat pe redarea de format video.
  5. Youtube – Este cea mai mare platforma unde utilizatorii pot încărca și viziona materiale audio-video.
  6. Shazam este una dintre cele mai populare aplicații din lume, utilizată de sute de milioane de oameni ,cu care poti identifica instantaneu muzica pe care o asculti la radio, in club, intr-un film sau oriunde aceasta este redata.
  7. Google Chrome pentru Android este varianta renumitului browser de internet Chrome de pe Pc. Îţi poţi asocia contul de pe Pc cu cel de pe Android şi astfel îţi poţi continua navigarea pe internet chiar şi când te deplasezi.
  8. jetAudio – Un player audio pentru fişierele .mp3 dar şi pentru multe alte formate audio, de care eu sunt foarte mulţumit. Cu multe setări pentru sunet, aceasta aplicaţie face că redarea muzicii pe telefonul mobil să fie o adevărată plăcere.
  9. Zedge – este aplicația cea mai de încredere în domeniul personalizării telefoanelor, cu fundaluri, tonuri de apel, pictograme de aplicații și sunete de notificare gratuite
  10. Google Translate – Aplicatie cu care poti traduce instantaneu text în peste 100 de limbi ale planetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.